Naar boven

De tools van Brink Management / Advies

Met zoveel liefde voor vastgoed willen we er ook alles van weten. En vinden we creatieve manieren om die kennis vooral praktisch te maken. Door steeds nieuwe smart tools te ontwikkelen. Tools die we zelf gebruiken in ons advieswerk, maar die we ook van harte delen met partijen om hen meer inzicht in projecten te geven. Van een quickscan tot een volledig softwarepakket, onze smart tools zijn voor elk vraagstuk het juiste antwoord.

Metropolis

Direct inzicht in de financiële haalbaarheid van project- en gebiedsontwikkelingen, in deze krachtige rekentool met 3D-tekenfunctie. Voor wie gedurende het hele ontwikkelproces ‘in control’ wil zijn.

Guard

Direct inzicht in het kwalitatieve én kwantitatieve risicoprofiel van ontwikkelingsvraagstukken. Guard voorkomt verrassingen en zorgt voor inzicht om tijdig te kunnen ingrijpen.

Leaf

Leaf schetst de financiële consequenties van het verduurzamen van een vastgoedobject, voor zowel de gebouweigenaar als gebruiker. Dit kan al in de initiatieffase en maakt rationele besluitvorming mogelijk.

Direction

Direct inzicht in de effecten van strategische keuzes op uw vastgoedportefeuille en financiële situatie. Direction koppelt alle relevante informatie. Voor corporaties, zorginstellingen en gemeenten.

IBISapps

Om gebruik te kunnen maken van de smart tools, dient u in te loggen op het IBISapps portal.

Vragen over IBISapps

Heeft u vragen over IBISapps? Neem dan contact op met Ineke Jansen.

Quick scans

Bouworganisatie scan

Tijdig nadenken over de juiste bouworganisatie loont,
start de scan.

Quickscan Risicodashboard

Beheers risico's strategisch en operationeel realtime in één model.

Duurzame ambitie scan

Vanaf aanvang project bewust sturen op duurzaamheid?
Start direct de scan.