Werken bij Brink. Uitdagend anders. Wie durft?

Starter

‘Werken bij Brink’ staat bij veel starters op het verlanglijstje. Dat merken we omdat ze na hun studie bij ons aankloppen voor een functie op één van onze drie kantoren die op loopafstand zijn van het station. Wat hen aanspreekt? De breedte van onze organisatie (advies, management, software); de vele interessante, grote opdrachtgevers en diverse markten. En natuurlijk ook onze cultuur waarin je met plezier kunt samenwerken aan indrukwekkende projecten. Hou je ervan om uitgedaagd te worden? Pak je snel je verantwoordelijkheid? Klik op ‘Vacatures voor starters’.

Professional

Als je professional bent, ben je Brink in al die jaren vast wel eens tegengekomen. Misschien heb je wel eens overwogen om te werken bij Brink en al een keer online gecheckt. Voor een eerste indruk. Wij zijn sowieso geïnteresseerd om jou tegen te komen. We hebben een aantrekkingskracht voor integrale, complexe vraagstukken, maar als het aan ons ligt, worden dat er nog veel meer. Zou jij samen met ons je ervaring en kennis willen loslaten op de advies- of automatiseringsuitdagingen die wij voor onze klanten mogen doen? Klik op ‘Vacatures voor professionals’.

Student

Ben je aan het afstuderen en wil je heel graag meewerken aan gave projecten? Dit kan bij Brink. Tijdens je studie heb je al veel kennis opgedaan en dat vinden wij heel waardevol. Wat jij – denken wij – fijn aan Brink gaat vinden, is dat je vrij snel al met een grote mate van zelfstandigheid aan de slag gaat. Samen met je nieuwe collega’s meteen aan de bak. Je kunt dus bij ons je studie afronden. Wij hebben veel kennis in huis, dus helpen je graag en houden echt wel een oogje in het zeil. Op afstand. Werken of afstuderen bij Brink betekent in jouw geval dat je in hele korte tijd heel veel nieuwe kennis gaat opdoen. En dat is niet alleen voor ons, maar ook voor jou waardevol. Klik op ‘Vacatures voor studenten’.

Grip

Wij bieden grip op de kwaliteit, het proces en het eindresultaat. Nodig voor het oplossen van vraagstukken die steeds breder, complexer en maatschappelijk relevanter worden en een impact hebben op de ruimtelijke inrichting van ons land.

Ruimte

We bieden je de ruimte om nieuwe dingen te proberen. Als je de markt­ontwikkelingen binnen ons vakgebied net als wij nauwgezet blijft volgen en je hebt daar uitgesproken ideeën over, pakken we dit samen op. Bijvoorbeeld met onze collega’s van Business Development.

Wij zijn Brinkers

Gedreven vakmensen. Verzameling van specialisten. We doen het echt liever samen dan alleen. In teams waarin je wordt uitgedaagd om alles uit jezelf te halen en het vraagstuk van de klant voorop te stellen. We staan voor ons werk. We gaan tot het uiterste.

Brink Academy

Brink besteedt veel aandacht aan de persoonlijke groei en loopbaan­ontwikkeling van alle collega’s. Daarom hebben wij onze eigen Brink Academy opgericht. Trainingen en leertrajecten die je een betere adviseur maken, of je vaardigheden verbeteren op management of commercieel vlak.

Duurzaam en circulair

Dagelijks helpen wij organisaties bij het realiseren van hun beleidsdoelen op het gebied van duurzaam bouwen, huisvesten en verantwoord omgaan met vastgoed. Natuurlijk brengen wij dat ook voor onszelf in de praktijk. Hoe? Dat lees je in onze MVO-factsheet.

Locaties van Brink

Duurzaamheid is voor Brink een groot goed en daarom hebben we heel bewust met onze vestigingen plaatsgenomen vlakbij de stations. Op loopafstand. Met onze locaties Eindhoven, Rotterdam en Groningen bestrijken we heel Nederland. We werken bij Brink eigenlijk overal. Op locatie bij onze opdrachtgevers, vanuit onze vestigingen, maar net zo goed vanuit de trein of vanuit huis. Laten we het zo zeggen: In het hart van de markt staat Brink. En dat kloppend hart van bouw, infra en vastgoed reist heel flexibel met ons mee.

Brinkers aan het woord

Alvast achter de schermen kijken bij Brink? Lees dan de blogs van onze collega’s. Genoeg om Brink te (ver)kennen.