Werken bij Brink. Uitdagend anders. Wie durft?

Het kennisfestival

De gebouwde omgeving in Nederland groeit, moet groeien. We hebben meer woningen nodig en moeten anders gaan samenwerken, want de financieringsmodellen zijn niet langer houdbaar. Maar: we lopen tegen grenzen aan. De grenzen van onze grondstoffen, onze ruimte, wat we als mens aankunnen en de draagkracht van onze planeet. Hoe gaan we dat samen doen in Nederland? Wat zien wij voor toekomstscenario’s, welke rollen zijn er, welke aanbevelingen moeten er komen? Hoe kan de gebouwde omgeving op een verantwoorde manier Groeien met Grenzen?

Op 1 november 2022 nemen we deze vragen en uitdagingen in de gebouwde omgeving onder de loep. Dat doen we met een vijftal interactieve ateliers, maar ook met inspirerende keynotes van bekende denkers en durvers.

Hans de Jonge Start-up Award

Tijdens Groeien met Grenzen zal voor het eerst de Hans de Jonge Start-up Award uitgereikt worden. Deze award richt zich op jonge innovators in bouw, infra en vastgoed. Met deze award willen we bijdragen aan innovatie in de gebouwde omgeving. Want vernieuwende ideeën zijn hard nodig om een integraal antwoord te kunnen bieden op de grote vraagstukken waar we voor staan.

Daarom hebben we deze prijs in het leven geroepen, die uitgereikt wordt vanuit het Hans de Jonge Fonds. Dit fonds is opgericht door Brink bij het afscheid van Hans de Jonge. Hans is ruim 22 jaar directievoorzitter van Brink geweest. 

Deelnemers maken kans op coaching, een werkplek én een geldbedrag. 

Meer informatie

Wil je deelnemen aan Groeien met Grenzen? Mail ons, we hebben een aantal wildcards beschikbaar: contact@brink.nl