Is Brink de volgende stap in jouw carrière?

Het kennisfestival

De gebouwde omgeving in Nederland groeit, moet groeien. We hebben meer woningen nodig en moeten anders gaan samenwerken, want de financieringsmodellen zijn niet langer houdbaar. Maar: we lopen tegen grenzen aan. De grenzen van onze grondstoffen, onze ruimte, wat we als mens aankunnen en de draagkracht van onze planeet. Hoe gaan we dat samen doen in Nederland? Wat zien wij voor toekomstscenario’s, welke rollen zijn er, welke aanbevelingen moeten er komen? Hoe kan de gebouwde omgeving op een verantwoorde manier Groeien met Grenzen?

Op 1 november 2022 nemen we deze vragen en uitdagingen in de gebouwde omgeving onder de loep. Dat doen we met een vijftal interactieve ateliers, maar ook met inspirerende keynotes van bekende denkers en durvers:

  • Hugo de Jonge, Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening.
  • Francine Houben, creatief directeur van architectenbureau Mecanoo.
  • Jitske Kramer, corporate antropoloog.

Hans de Jonge Start-up Award

Tijdens Groeien met Grenzen zal voor is de finale en uitreiking van de eerste Hans de Jonge Start-up Award. Deze award richt zich op jonge innovators in bouw, infra en vastgoed. Met deze award willen we bijdragen aan innovatie in de gebouwde omgeving. Want vernieuwende ideeën zijn hard nodig om een integraal antwoord te kunnen bieden op de grote vraagstukken waar we voor staan.

Vijftien start-ups schreven zich voor deze editie van 2022 in. De jury heeft uiteindelijk drie finalisten geselecteerd: Integer Technologies, levvr en VANTOT.

Integer Technologies – een gedeeld installatieconcept om te voldoen aan alle energiebehoeften van een appartementsgebouw met 6-8 eenheden.

levvr – een intelligente webapplicatie die partijen in staat stelt om grote bouwprojecten ‘first-time-right’ te realiseren.

VANTOT – met hun Sunseeker lichtoplossing biedt VANTOT een hedendaags, duurzaam en interactief antwoord op de statische straatverlichting die we kennen.

Ben jij erbij?

Het wordt een waardevolle middag vol inspiratie en verbinding! En er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Geef je gauw op via onderstaande link.

Kijk hier voor het programma en aanmeldformulier!