Datagedreven bouw, infra en vastgoed

Professioneel samenwerken bij infraprojecten

Door dagelijks of wekelijks je productie te registreren in Ibis Besteksadministratie voor Infra, kun je eenvoudig voldoen aan alle administratieve eisen van je opdrachtgevers. Daardoor houden medewerkers meer tijd over om aan de projectresultaten te werken. Samengevat, is het een krachtige oplossing die zowel helpt bij het registreren als rapporteren van de voortgang.

Risicoregeling

Het toepassen van een risicoregeling is hierbij optioneel. Ibis Besteksadministratie voor Infra biedt de kracht, de snelheid en de flexibiliteit om in de administratie zeer effectief en resultaatgericht te werken.

De software is uiterst eenvoudig te bedienen doordat de invoer van gegevens gereduceerd is tot het invoeren van de gerealiseerde productie per bestekpost. Je kunt deze registratie dagelijks of wekelijks plaats laten vinden. Op basis van deze registratie genereert het programma diverse overzichten.

RAW-systematiek

Ibis Besteksadministratie voor Infra houdt rekening met de administratieve voorwaarden zoals die in de RAW-systematiek zijn vastgelegd.