Groeien met Grenzen, hoe doe je dat? | Denk, doe en praat mee op 1 nov.

Ben je starter?

Bij Brink verbind je jouw passie en ambities aan doelen waar je achter kunt staan: leefbare en duurzame oplossingen voor onze klanten, voor de vastgoedmarkt en voor de maatschappij. Wil jij veel leren en jezelf ontwikkelen tot een ervaren professional? n een organisatie die het verschil maakt in de gebouwde omgeving? Dan kies je voor een functie bij ons. Wat je skills ook zijn, hard of soft, verbind ze aan Brink en breng samen met ons de bouw-, infra- en vastgoedsector in beweging. Ga jij de uitdaging aan? Klik hier en vind de baan voor jou:

Ben je een professional?

Een baan buiten de gebaande paden. In een branche die als geen ander bepalend is voor de toekomst van Nederland. Bij een organisatie die helemaal bij je past omdat ze uniek is: in haar integrale aanpak, in haar diensten, in haar expertise en in de mensen die straks jouw collega’s worden. Bij Brink verbind je jouw expertise en ervaring aan een leefbaardere en duurzamere maatschappij. Door te adviseren, door complexe projecten te managen of door mee te bouwen aan software waar Nederland op kan bouwen. Letterlijk. Geef je carrière een nieuwe impuls. Kom samen met ons de bouw-, infra- en vastgoedsector in beweging brengen. Ga jij de uitdaging aan? Klik hier en vind jouw nieuwe job:

Ben je student?

Een organisatie die jouw CV meteen glans geeft. Die vind je in Brink. Want hier verbind je jouw ambitie om je studie ijzersterk af te ronden aan een afstudeerstage waarmee je impact maakt. Zet je kersverse kennis in om de maatschappij leefbaarder en duurzamer te maken. Samen met professionals van alle leeftijden en specialismen. Tijdelijke collega’s waar jij veel van gaat leren. En andersom. Breng samen met ons de Nederlandse bouw-, infra- en vastgoedsector in beweging. Al terwijl je je studie afrondt. Doe je mee? Klik hier:

Mensgericht

Bouw, infra en vastgoed is een sector door mensen, vóór mensen. Bij Brink willen we samen impact maken op de gebouwde omgeving en zo de maatschappij leefbaarder en duurzamer maken. Een grote, belangrijke missie. Daarom verbinden we mensen met verschillende expertises aan elkaar. Zodat we echt samen werken, samen het verschil maken en samen groeien door van elkaar te leren. Want samen komen we verder dan alleen.

Vernieuwend

“Doe maar wat je altijd deed” zul je bij ons niet horen. Elke dag is een kans om onze projecten, producten, programma’s en processen beter te maken dan de dag ervoor. Elk vraagstuk een kans om met innovatie een verschil te maken. We gaan alleen voor de beste oplossing en laten ons hierin niet weerhouden. Vernieuwing verbindt ons. Als Brinkers onderling en met de wereld van bouw, infra en vastgoed.

Uitdagend

Het is geen eenvoudige missie: de gebouwde omgeving steeds beter maken. Maar het is wel de onze. Het is ook een belangrijke en urgente missie, want de uitdagingen zijn immens en de vraagstukken complex. We houden van aanpakken en zetten ons vol in voor opgaven waar een goede oplossing soms onhaalbaar lijkt. Werken bij Brink doe je daarom niet op routine. Wel samen met specialisten die net zo gedreven, vernieuwend en goed zijn als jij.

Wij zijn Brinkers

Al onze ambities en kwaliteiten verbinden we aan mooie projecten, producten en programma’s. We pakken vraagstukken integraal aan en bekijken alle perspectieven zodat we niets missen. We hebben oog voor details en zien tegelijkertijd het grote plaatje. Zo ontwikkelen wij samen duurzame oplossingen voor klant, markt en maatschappij. Wij zijn Brinkers; het hart van Brink.

Locaties van Brink

Duurzaamheid is voor Brink een groot goed en daarom hebben we heel bewust plaatsgenomen vlakbij de stations. Op loopafstand. Met onze kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Groningen bestrijken we heel Nederland. We werken bij Brink eigenlijk overal. Op locatie bij onze opdrachtgevers of projecten, vanuit onze kantoren, maar net zo goed vanuit de trein of vanuit huis. Laten we het zo zeggen: In het hart van de markt staat Brink. En dat kloppend hart van bouw, infra en vastgoed reist heel flexibel met ons mee.

Brinkers aan het woord

Alvast achter de schermen kijken bij Brink? Lees dan de blogs van onze collega’s. Genoeg om Brink te (ver)kennen.