Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Met een flinke dosis creativiteit is het gelukt zoveel mogelijk materialen te hergebruiken bij de renovatie van de Stadhuistoren. Oude deuren zitten nu in tussenmuurtjes, oude geperste plafondplaten fungeren als isolatie aan de binnenkant van de muren en veel van het meubilair is hergebruikt uit andere kantoren. En materialen of spullen die we niet konden hergebruiken, plaatsten we op een soort marktplaats voor bouwmaterialen.

Wethouder van de gemeente Eindhoven Mary-Ann Schreurs en projectambtenaren Garry Whitrick en Joop Ketelaers vertellen er alles over in een artikel dat recent verscheen in het Eindhovens Dagblad.

Experimenteerruimte

Ze vertellen ook dat twee verdiepingen in de Stadhuistoren zijn omgedoopt tot experimenteerruimte voor ons consortium en anderen. De TU/e gaat bijvoorbeeld onderzoek doen naar de invloed van de lichtkleur op werkende mensen. Interessante resultaten kunnen we meteen gebruiken in de inrichting van de toren of de andere gemeentelijke gebouwen. Want hierna pakken we het Stadhuis en ook het Van Abbemuseum, het Designhuis, Mercado en het NRE-gebouw aan.

Lees het artikel in het Eindhovens Dagblad