Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Eindhoven

Bezoekadres
Kennedyplein 101, 3e etage
5611 ZS Eindhoven
 

Rotterdam

Bezoekadres
Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45, unit A6.002
3013 AK Rotterdam
 

Groningen

Bezoekadres
Boumaboulevard 756
9723 ZT Groningen

Veelgestelde vragen

Stel je navigatie in op Conradstraat Rotterdam. Daar bevindt zich de ingang van de parkeergarage (P1). De hoofdingang (ingang A) van het Groot Handels gebouw bevindt zich aan de andere zijde van het pand aan het Stationsplein. Parkeer in zone A en kies in de lift voor de 6e etage. Eenmaal boven vind je ons recht tegenover de uitgang van de lift.

Vanuit Amsterdam/Den Haag (A4/A13)

Volg de A13 richting Rotterdam. Volg de Ring Rotterdam (Oost)/Dordrecht A20 en neem afslag 14 (Centrum).

Vanuit Utrecht (A20)

Volg de A20 richting Rotterdam. Volg de Ring Rotterdam en neem afslag 14 (Centrum).

Vanuit Breda/Dordrecht (A16)

Volg de A16 richting Rotterdam. Rijd de Van Brienenoordbrug over en volg Ring Rotterdam/Den Haag A20. Neem afslag 14 (Centrum).

Vanaf afslag 14 (Centrum)
  • Houd de borden ‘Centrum’ aan, je komt op de Schieweg.
  • Je gaat met de weg mee naar links, de Schieweg gaat over in de Schiekade.
  • Je rijdt onder een spoortunnel door, richting Hofplein (rotonde met fontein).
  • Neem op het Hofplein de rotonde naar rechts, het Weena op.
  • Rijd door de tunnel en sla daarna meteen rechtsaf de Conradstraat in.
  • Aan jouw rechterhand vind je de ingang van parkeergarage P1.

Vanaf de hoofduitgang van het Centraal Station stap je het Stationsplein op. Meteen rechts vind je de hoofdingang (ingang A) van het Groot Handelsgebouw.

Stel je navigatie in op Kennedyplein 400 Eindhoven. Dat is het adres van P1 Parking Kennedyplein (Q-Park). Bij het inrijden van de garage zie je aan de rechterkant een trapje en liften. Daar aanbellen. Je neemt de lift naar de 3e etage. Eenmaal boven ga je naar rechts. Nog een keer aanbellen.

Vanuit noordelijke richting via A2 en A58

Volg A50, Afrit 6-Ekkersrijt rij door op afslag 7 richting centrum. Volg John F Kennedylaan voor 7 km, aan het einde van de John F. Kennedylaan ziet u gele kegels aan uw linkerzijde en kiest u de rijsstrook voor rechtdoor. Bij de stoplichten steekt u recht over, steek het fietspad over en sla hierna direct rechtsaf. U komt nu bij de ingang van de parkeergarage P1 (linkerzijde).

Vanuit zuidelijke richting via A2

Volg de A2 naar de Leenderweg in Eindhoven via afrit 29 t/m 33 richting E34 / Airport / Veldhoven / Waalre / Venlo / Eindhoven. Ga vanaf hier verder op de Leenderweg. Neem de Piuslaan en Professor Doctor Dorgelolaan naar het Kennedyplein / Centrum. Volg bordjes P1 voor de parkeergarage.

Vanuit zuidelijke richting via A67

Volg de A67 naar de Leenderweg in Eindhoven via afrit 29 t/m 33-Veldhoven. Ga vanaf hier verder op de Leenderweg. Neem de Piuslaan en Professor Doctor Dorgelolaan naar het Kennedyplein / Centrum. Volg bordjes P1 voor de parkeergarage.

Verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij het busstation). Houd rechts aan, steek het zebrapad over en loop in de richting van de Technische Universiteit. Nadat je het zebrapad bent overgestoken, ga je, na Lucifer Coffee, linksaf. Bij de ingang van het pand (draaideur) kun je via de intercom aanbellen, zodat de buitendeur wordt open gedaan. Je neemt de lift naar de 3e etage. Eenmaal boven ga je rechts. Nog een keer aanbellen.

Parkeren kan bij parkeergarage Euroborg. Stel je navigatie in op Boumaboulevard 115. Neem de uitgang Jumbo Supermarkt. Brink zit aan de overkant van de straat. Ingang links van het gebouw. Daar aanbellen. Met de trap of lift naar de 1e verdieping.

Vanaf Groningen Centraal vertrekken meerdere treinen met als eerste stop Groningen Europapark. Loop vanaf hier naar het noordoosten, richting het Europapad. Neem vervolgens de trap naar het Harm Buiterplein en sla linksaf naar het Helperpark. Vervolg de weg naar de Boumaboulevard.