Datagedreven bouw, infra en vastgoed

Persoonsgegevens

Alle door jou verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij gebruiken en verwerken jouw persoonlijke gegevens alleen als dit noodzakelijk is voor het verrichten van onze dienstverlening en/of het kunnen onderhouden van persoonlijk contact met jou. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je online contact zoekt, waaronder via onze online velden of formulieren of per email. Ook verwerken wij de door jou verstrekte gegevens om uitvoering te kunnen geven aan een met jou gesloten overeenkomst of voor marketingdoeleinden.

Opslag(termijn)

Jouw gegevens worden vervolgens door ons opgeslagen en veilig bewaard zolang dat nodig is om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst met jou als klant van Brink of zolang wij jouw gegevens nodig hebben voor marketingactiviteiten.

Inzage, aanpassing, bezwaar

Je kunt ons altijd verzoeken om de persoonsgegevens die wij van je hebben verwerkt aan jou toe te sturen. Indien jij jouw persoonlijke gegevens wilt aanpassen, corrigeren of verwijderen, laat dit ons dan per e-mail weten via contact@brink.nl. Verder heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je het onverhoopt niet eens bent met de wijze waarop wij volgens jou zijn omgegaan met jouw persoonsgegevens.

Aanpassen / uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Verstrekken aan derden

Jouw gegevens worden alleen aan derden verstrekt voor zover dit noodzakelijk is om jouw aanvraag in behandeling te nemen of aan een derde partij die ons ondersteunt bij onze marketingactiviteiten. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet verstrekken aan een overheidsorgaan, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij jouw bezoek aan onze website automatisch op jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Onze website maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies. Omdat de analytische cookies zijn geanonimiseerd, vragen wij niet actief om jouw toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Wij kunnen jou namelijk niet persoonlijk identificeren wanneer jij onze website bezoekt.

Functionele cookies

Functionele cookies gebruiken we om jouw voorkeuren als bezoeker van onze website te registreren en te onthouden. Dit zorgt ervoor dat je jouw voorkeuren niet steeds opnieuw hoeft aan te geven.

Cookie Leverancier Opslagperiode Omschrijving
wordpress_test_cookie Brink Management / Advies Wanneer de browsersessie eindigt. Deze cookie van WordPress controleert of uw browser cookies ondersteunt.
cookieconsent_status Brink Management / Advies 1 jaar Deze cookie slaat uw voorkeur op m.b.t. het tonen van de cookiemelding.
alert_banner_dismissed Brink Management / Advies 28 dagen Deze cookie houdt bij of u de paarse banner bovenaan de pagina hebt weggeklikt.

Analytische cookies

Analytische cookies zetten we in om het gebruik van onze website te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit kunnen blijven verbeteren. De software die we hiervoor gebruiken is Google Analytics. Met Google Analytics kunnen we bijvoorbeeld meten welke pagina’s er worden bezocht en op welke links er wordt geklikt.

Wij hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google, waarin afspraken zijn vastgelegd over de omgang met de verzamelde gegevens. Alle gegevens worden anoniem verwerkt, niet gedeeld met derden en niet gebruikt voor andere diensten van Google. Omdat de cookies zijn geanonimiseerd, kunnen wij je niet persoonlijk identificeren wanneer jij onze website bezoekt.

Cookie Leverancier Opslagperiode Omschrijving
_utma Google Analytics 2 jaar Deze cookie wordt ingezet om gebruikers en sessies van elkaar te onderscheiden.
_utmz Google Analytics 6 maanden Deze cookie wordt gebruikt om te controleren via welke weg u onze website bezoekt.
_ga
_gid
Google Analytics 2 jaar Deze cookies worden gebruikt om gebruikers van elkaar te onderscheiden.
_gat Google Analytics 10 minuten Deze cookie wordt gebruikt om verzoeken naar het Google Analytics Platform te reguleren.

Cookies aanpassen & verwijderen

Als jij niet wilt dat wij cookies plaatsen op jouw apparaat, dan kan je het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van jouw browser. Je moet de instellingen van elke browser en elk apparaat afzonderlijk aanpassen.

Voor mobiele telefoons en tablets:

Meer informatie over cookies

Op de volgende websites vind je meer informatie over cookies:

Welke regels gelden er bij de verwerking van persoonsgegevens?

Er is wet- en regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Zo geldt in Nederland vanaf 25 mei 2018 de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG). Deze wet vervangt de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (Wbp).

Welke rechten heeft u?

Jij kunt ons altijd vragen welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Binnen uiterlijk vier weken ontvang je dan een overzicht van jouw persoonsgegevens. Je kunt ons vragen onjuiste gegevens te wijzigen of jouw gegevens aan te vullen. Als je vindt dat jouw persoonsgegevens verwijderd moeten worden, kan je ons dat ook laten weten.

Vragen & Inlichtingen

Heb je vragen over dit cookiereglement of wens je meer informatie over jouw persoonsgegevens te ontvangen? Neem dan contact op met Brink door een e-mail te sturen naar contact@brink.nl.

Wijziging van het cookiereglement

We kunnen dit cookiereglement aanpassen. Dat doen we bijvoorbeeld als de wet of ons beleid wijzigt. Wij raden je daarom aan het cookiereglement regelmatig opnieuw te bekijken bij een bezoek aan onze website. De laatste wijziging was op 12 september 2018.

Vragen over de bescherming van uw persoonsgegevens?

Neem contact op