Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Onze kracht

De komende jaren neemt de complexiteit van vraagstukken in de gebouwde omgeving toe. Net als de beschikbaarheid van data en het belang van digitalisering. Met onze bedrijven combineren we de expertise van management, advies en software voor de bouw, infra en vastgoed.

We staan midden in de sector en verbinden mensen, bedrijven en ideeën aan elkaar. Daardoor is onze innovatieve slagkracht groot en komen we samen tot niet alledaagse oplossingen voor hoe iets wél kan.

Onze belofte

Of het nou voor een gemeente of provincie is die voor een complexe ontwikkelopgave staat. Een woningcorporatie of bedrijf dat een solide vastgoedstrategie nodig heeft. Een onderwijs- of zorginstelling die wil verduurzamen. Een bouwer of infrabedrijf dat wil digitaliseren en met nieuwe contractvormen te maken krijgt. Of het Rijk dat inzicht wil in het grotere plaatje van de inrichting van Nederland.

Wij maken die zo belangrijke gedegen analyse.
Wij hebben de expertise en data die nodig is om onderbouwde afwegingen te maken.
Wij brengen de partijen en belangen bij elkaar.
Wij helpen om de business case rond te krijgen.
Wij maken de slimme software die processen continu verbetert.
Wij helpen met verduurzamen, transformeren, innoveren, digitaliseren en realiseren.

Voor het hart van de maatschappij

Wij Brinkers zijn denkers én doeners. Ons hart gaat sneller kloppen van werken aan leefbaarheid, duurzaamheid en een gezonde leefomgeving. Van relevante en maatschappelijke impact maken. We willen dingen in beweging brengen, vernieuwing aanjagen. In stadsontwikkeling, in de woningmarkt, in campusontwikkeling, in mobiliteitsvraagstukken, in infrastructurele projecten. Samen. Met Brinkers, klanten en partners. Door alles met elkaar te verbinden maken wij het verschil.

Meer over Brink

Met deze facts & figures lees je Brink in sneltreinvaart nog béter kennen.

Sinds 1972

Deddo Brink had al in 1972 een vooruitziende blik op de bouw. Het moest effectiever. Het moest efficiënter. Sindsdien maakt Brink zich hard voor vooruitgang en innovatie in de wereld van bouw, infra en vastgoed. En maken we de gebouwde omgeving iedere dag een beetje beter. Bekijk onze historische tijdlijn.

Onze mensen

In het hart van Brink staan alle Brinkers. Zo’n 250 generalisten en specialisten met allemaal een eigen waardevolle bijdrage aan de gebouwde omgeving. Met allemaal een kloppend hart voor bouw, infra en vastgoed. We zijn trots op onze mensen. Hier staan ze.

MVO

In ons werk zetten wij mens, milieu en maatschappij centraal. Dagelijks helpen wij organisaties bij het realiseren van hun beleidsdoelen op het gebied van duurzaam bouwen, huisvesten en verantwoord omgaan met vastgoed. Natuurlijk brengen wij dat ook voor onszelf in de praktijk. Lees hier hoe we dat doen.

Werken bij Brink

Als Brinker maak je maatschappelijke impact door de bouw-, infra en vastgoedsector te verbinden en bij te dragen aan vernieuwing. Met als doel een blijvend betere leefomgeving voor iedereen. Word onderdeel van een hecht team van mensen met een schat aan expertise en een breed perspectief op de vraagstukken in de markt. Bekijk vacatures

Meer weten over Brink?

Neem contact op