Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Fermentatie- en bioscience hotspot voor duurzame economie

De Biotech Campus Delft brengt gerenommeerde onderzoeksinstituten, R&D, start- en scale-ups, fermentatie-expertise en commerciële activiteiten samen op één locatie. Door deze samenwerking zal de Biotech Campus Delft als fermentatie- en bioscience hotspot een leidende rol spelen in de wereldwijde overgang naar een duurzame, bio-based economie.

De transitie naar een duurzame, bio-based economie wordt steeds belangrijker. Om deze transitie te stimuleren, zijn er investeringen nodig in onderzoek en ontwikkeling, infrastructuur en beleidsmaatregelen. Op BCD wordt gewerkt aan belangrijke innovaties op het gebied van voedsel en baanbrekende oplossingen voor mondiale voedingsvraagstukken.

ASR investeert ook in het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor dat momenteel wordt ontwikkeld voor DSM’s bedrijfsonderdeel Food & Beverage. DSM blijft eigenaar van de Biotech Campus Delft, inclusief infrastructuur en voorzieningen, en verbetert ook de toegankelijkheid van de campus voor de lange-termijn ontwikkeling van de locatie.

Brink werkt in opdracht van DSM aan de ontwikkeling van deze campus. Onze ervaring bij de ontwikkeling van campussen voor high-tech, biotech en universiteiten is hierbij van meerwaarde. Ook kennis van productieomgevingen zoals bijvoorbeeld labs en cleanrooms komt goed van pas. Naast het integrale projectmanagent en het selecteren van de investeerder stelde Brink onder meer ook de businesscase voor de campus op en is verantwoordelijk voor het aansturen van de architect en de adviseurs van het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor voor DSM Food & Beverage.