Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Een collega dus…? Zeker, BIM zit straks in elk projectteam. Ja, het staat er echt: BIM met menselijke eigenschappen, met competenties, sterke en zwakke punten, een karakter zelfs! Vooruit, we helpen je voorstellingsvermogen een beetje op weg. Het is ook niet niks!

BIM aan het woord: “Voor mij staat voorop dat het leven van onze opdrachtgevers makkelijker wordt. Daarom kijken we altijd goed naar de toegevoegde waarde die ik bied in de projecten waar we aan werken. Dat zit hem in verschillende aspecten: in consistente informatie maar ook in de beheersing van complexe processen. Ik kom vooral tot mijn recht wanneer ik me in kan zetten als hulpverlener, ter ondersteuning van de projecten en processen waarin ik net als mijn collega’s zo graag mijn hart aan verlies.”

Bij Brink wordt BIM overstelpt met vragen om ondersteuning. BIM is namelijk erg behulpzaam en helpt collega’s hun projecten efficiënter te laten verlopen, vooral doordat zij door zijn aanwezigheid minder snel voor verrassingen komen te staan. Door een sociaal karakter kan hij partijen verbinden, laat dat nu net ook één van onze passies zijn. Informatie vanuit verschillende disciplines is bij BIM in goede handen, want hij is erg nauwkeurig en houdt van structuur. En let op, want hij onthoudt echt alles, daar kun je op vertrouwen. Dat kan soms ook een valkuil zijn: BIM kent projecten vaak tot in de kleinste details, dus stel hem wel de juiste vraag want het is voor BIM soms moeilijk om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

BIM: “Mijn sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat ik complexe materie op een begrijpelijke manier kan uitleggen. Dat is wel zo prettig als er lastige besluiten genomen moeten worden over integrale vraagstukken. Ik help daarbij ook nog eens de vinger op de zere plek te leggen, zie bijna alles, maar kan er niet goed tegen als iemand mij niet ziet staan, als er getwijfeld wordt aan mijn loyaliteit. Ik werk dan ook graag samen met de sleutelfiguren in een project en ben niet vies van de nodige innovatie.”

En…? Zo’n profiel is toch om van te dromen?! Nieuwsgierig geworden naar de rest van zijn CV? De komende tijd laten we je zien welke bijdrage BIM zoal levert in onze projectteams, zodat je hem nóg beter leert kennen. We hopen dat je daardoor net zo overtuigd raakt van zijn toegevoegde waarde als wij. Want bij Brink zijn we er wel uit, wij laten BIM nooit meer gaan! Volg mij dus en discussieer mee over BIM als lid van je projectteam.