Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

De stap past perfect in de strategische ambities van Brink, met inzet op flinke groei voor de komende jaren. Daarmee ontstaat ruimte om kennis te verbreden, verdiepen en vernieuwen. Voor onze medewerkers is dit een aantrekkelijk ontwikkelperspectief. Groei biedt bovendien een prachtige kans om onze gebundelde expertise en ervaring in te zetten voor een groeiend aantal opdrachtgevers.

Groeimarkt
Nederland is internationaal gezien een sterke speler op het gebied van microbiologische, chemische en fysische laboratoria voor onderzoek en productie. Wij zijn al jaren actief in deze groeimarkt, onder meer voor opdrachtgevers als High Tech Campus Eindhoven, DSM en ASML. Ook PM² is een sterke speler op het gebied van duurzame laboratoriumhuisvesting, voor universiteiten, onderzoeksinstellingen als KNAW en farmaceutische bedrijven, met een focus op onderzoek, zorg en onderwijs. De afgelopen 15 jaar is een stevige marktpositie opgebouwd door een unieke combinatie van expertise in zowel het bouwproces als het functioneren van laboratoria.

Unieke combinatie van kennis en expertise
Samen bestrijken we nu de volledige breedte van de markt voor labbouw, aan zowel de (semi)publieke als de private kant. “We zijn verheugd over de overname van PM² en heten het hele team van harte welkom bij Brink,” aldus Adriaan Visser, Directievoorzitter Brink. “Deze stap sluit perfect aan bij onze strategische focus op technisch en bestuurlijk complexe opgaven. Samen staan Brink en PM² met een unieke combinatie van kennis en expertise voor slimme, integrale oplossingen en innovatieve slagkracht. Zo kunnen wij bestaande en nieuwe opdrachtgevers nóg beter begeleiden en adviseren in alle fasen van het proces.”

Echt verschil maken
Ook Rob Mulder en Bas van Halen, de oprichters en DGA’s van PM², verwachten dat door deze bundeling de positie in de markt van gespecialiseerde labomgevingen wordt versterkt. “Brink en PM² hebben samen een substantieel aandeel in deze markt en maken echt het verschil door omvang, samenstelling en de unieke kennis van bouwproces én labtechniek. Hiermee kunnen we altijd de juiste invulling aan de huisvestingsvraag van onze opdrachtgevers geven.”

Op foto:
v.l.n.r. Tom Wiardi (PM²), Peter Timmermans (Brink), Bas van Halen (PM²) en Rob Mulder (PM²).