Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Vraag naar kennis, expertise en capaciteit

De opgave van de projecten voor Amsterdam verandert. De hoeveelheid werk neemt toe. De vraag naar kennis, expertise en capaciteit op het gebied van projectbeheersing daardoor ook. Hoe kun je dan enerzijds de snelheid en flexibiliteit van je projecten borgen en anderzijds de kwaliteit en continuĂŻteit bevorderen? Reden voor de gemeente Amsterdam om een raamovereenkomst in de markt te zetten.

De kracht van de combinatie

De gemeente Amsterdam koos voor het partnerschap van Brink, Praeceptum, Nimas en Primaplan vanwege de kracht van gecombineerde kennis en kunde. Hiermee zorgen we voor de juiste expertise en kwaliteit en kunnen we gezamenlijk bijdragen aan de ontwikkeling van het vakgebied Projectbeheersing binnen het Ingenieursbureau. Bijzonder aan de gunning is ook de motivering van goed werkgeverschap. Door intensief in te zetten op het intern opleiden van jonge medewerkers, maar ook aandacht te schenken aan een opleidingsprogramma en continue dialoog met de medewerkers, konden we aantoonbaar meerwaarde laten zien.

Gave projecten

Brink, Praeceptum, Nimas en Primaplan zijn trots op deze toekomstige samenwerking met het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. We kijken ernaar uit om straks gezamenlijk te werken aan de gaafste projecten van de gemeente!