Is Brink de volgende stap in jouw carrière?

1. Brink rekentool VNG Routekaart

Wilt u per object zien wat de financiële impact is van uw concrete verduurzamingsopgave? Met deze rekentool krijgt u dat inzicht.  Op basis van de kostenkengetallen rekent u in een handomdraai drie verschillende scenario’s door:
• Integrale verduurzaming
• Aardgasvrij
• Nieuwbouw
De rekentool levert per scenario een factsheet op met een overzicht van uw financiële opgave.  Een goede basis voor het maken van de juiste keuzes per object. Snel, eenvoudig en overzichtelijk. Brink stelt deze tool kosteloos ter beschikking.

Download hier de rekentool

2. Webinar 'Aan de slag met verduurzamen'

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van uw maatschappelijk vastgoed? Hoe zet u de VNG Routekaart daarbij in? En hoe gebruikt u de rekentool? In dit Brink webinar helpen wij u in een uurtje verder op weg,  inspireren wij u met succesvolle praktijkvoorbeelden en beantwoorden wij uw vragen. Deelname is kosteloos.

Wanneer: donderdag 10 september
Tijdstip: van 9.30 uur tot 10.30 uur.

Schrijf u hier kosteloos in

3. Persoonlijk adviesgesprek

Wilt u nog een stap verder en nog meer inzicht? Bijvoorbeeld in uw CO2-besparingspotentieel? Voor veel gemeenten hebben wij dit al in kaart gebracht. Of wilt u dat wij u helpen de routekaart voor úw gemeente op te stellen?

Lester Agten helpt uw gemeente bij het generen van maatschappelijk rendement. Hij weet als geen ander strategische keuzes te vertalen naar operationele acties. Ook voor uw gemeente. Lester gaat graag met u in gesprek. U vindt onderaan deze pagina zijn contactgegevens.

Of het nu gaat om sportaccommodaties, welzijnsgebouwen of gemeentelijke huisvesting of een mix hiervan, het opstellen van een routekaart is nog niet zo eenvoudig. Wij bedenken graag samen met u een passende aanpak voor úw gemeente. Startend met een heldere visie en inzicht in de huidige vastgoedportefeuille. Om vervolgens een aanpak op gebouwniveau uit te werken, waarbij we onze kennis over mogelijke oplossingen inzetten. Door scenario’s te maken en keuzes expliciet af te wegen ontstaat een route die niet alleen past bij uw gemeente, maar ook financieel haalbaar is en de maatschappelijke context dient. En vooral ook concreet is. Zodat u morgen al kunt starten met de uitvoering.