Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Daarvoor hebben zij het beheer en onderhoud van hun vastgoedportefeuille anders vormgegeven en ingericht. In een intensief aanbestedingstraject zijn de activiteiten middels drie aanbestedingen ondergebracht bij partners. Uitgangspunt hierin is dat de partners in regie zijn en op basis van kwaliteitskaders hun werkzaamheden inplannen. Zo worden de processen zo efficiënt mogelijk ingericht. Mét duidelijke verantwoordelijkheden en kaders. En zijn bewoners snel en in één keer goed geholpen. Wel zo fijn.

Brink mocht Wonen Limburg in het aanbestedingstraject ondersteunen en begeleiden. Een bijzondere samenwerking waarin we vanuit diverse vakgroepen mochten bijdragen. Inmiddels zijn de contracten getekend en is de samenwerking met de zeven gekozen netwerkpartners feestelijk ingeluid.

De partners gaan vanaf 1 januari 2023 de huurhuizen en het overig vastgoed van Wonen Limburg onderhouden en verbeteren. Mooi dat deze opdrachtgever samen met haar bewoners zo weer goed opgesteld staat voor de toekomst.