Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Die twinkeling, dat is ons echt bijgebleven. Net zoals de student Accountancy die zei dat er een wereld voor hem open ging: wat een verschil in sfeer en cultuur met de grote accountancykantoren. Heel bijzonder! We zéggen altijd al dat we stiekem hartstikke verliefd zijn op ons vak, nu vóelen zij wat wij daarmee bedoelen. En het maakt ons trots dat het klopt. Dat zij hetzelfde voelen als wij.

‘Zo zou het zijn als ik bij Brink ga werken’

Ook mooi, de complimenten die we kregen over het aantal collega’s dat bij deze Inhousedag betrokken was. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we echt tijd vrijmaken. Managing partner Onno Kassels was er bijvoorbeeld ook de hele middag bij. Daarbij weten we dat juist die wisselwerking tussen ons zoveel vertelt over hoe het is om bij Brink te werken. De studenten waarderen die persoonlijke aanpak. Uiteindelijk gaat het erom dat zij weten: ‘Zo zou het zijn als ik bij Brink ga werken.’ Zowel inhoudelijk als in sfeer en cultuur.

De kracht van diversiteit

Die inhoud was overigens ook nog wel interessant. Niet eerder mochten we namelijk, naast studenten van vastgoed gelieerde studies, zoveel studenten van andere studies verwelkomen. Zoals Bedrijfskunde, Accountancy en Economische Geografie. Geweldig, want dat is precies wat we willen: diversiteit. De reden daarvoor werd ook bevestigd tijdens de casestudy die de studenten in de middag uitwerkten. Door de verschillende achtergronden van de studenten ontstond een interessante interactie, waardoor de uiteindelijke oplossing veel sterker werd.

Zien en gezien worden

Wat ons ook is bijgebleven: hoe sterk deze studenten in hun schoenen staan. Ze denken bijzonder goed na over waar ze aan de slag willen en de bedrijfscultuur is daarbij voor hen van groot belang. Ze willen werken bij een organisatie waar ze gezien worden, ze zich verder kunnen ontwikkelen, ze worden uitgedaagd en ook lol kunnen maken. Aan ons op zo’n dag dus de taak om een goed beeld te geven van ons bedrijf, zodat zij op basis daarvan een keuze kunnen maken. Uit de feedback die we kregen kunnen we wel afleiden dat dit is gelukt. En een klik was er ook. Inmiddels zijn we met 6 van de 12 deelnemers in gesprek over werken of afstuderen bij Brink.

Wil je goed de sfeer proeven van een Inhousedag? Kijk dan naar ons videoverslag van de Inhousedag in januari 2017.