Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Omdat het bij ons gaat kriebelen bij zulke uitdagingen en we actief willen meedenken over wat te doen met de bestaande vastgoedvoorraad, zijn we onder meer partner van NRP. NRP (voorheen Nationaal Renovatie Platform) is een uniek netwerk van private partijen uit de volle breedte van de vastgoedsector. Samen zorgen we voor randvoorwaarden die herontwikkeling en investeringen in bestaand vastgoed aantrekkelijker maken. Omdat dat niet alleen vraagt om aanpakken en uitvoeren, maar ook om kennis opdoen, uitbreiden en ontwikkelen, startte NRP de NRP-Academie.

Elk jaar nemen collega’s van Brink Management / Advies deel aan deze Academie. En elk jaar ook, leveren we docenten. Het afgelopen jaar was Maarten Zwemmer (senior consultant) een van de deelnemers. Voor hem een jaar waarin hij kennis, inzichten, verbazing en vaardigheden opdeed.  “De dynamiek ligt op de bestaande vastgoedvoorraad! De innovatieve oplossingen voor deze vraagstukken maak je samen, binnen een sluitende business case en gebruikmakend van innoverende technieken. Van deze vraagstukken krijg ik energie. De opleiding biedt je de kennis, geeft je inzichten, energie en opent je ogen.”

Collega Tristan Kunen nam 4 april plaats in het expertpanel van de NRP-Academie. Cursisten die in vier groepen met een casus bezig zijn komen hiermee langs bij de experts. De experts krijgen vervolgens drie kwartier de tijd om vanuit hun eigen ervaring te komen met tips die het business model van de casus verbeteren. Omdat de vier experts een verschillende achtergrond hebben, halen de cursisten veel verschillende input op.

Wil je meer weten over de NRP-Academie? Lees hier het hele verslag van Maarten over zijn ervaringen in het afgelopen jaar.