Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Tijden veranderen. Wie een binnenstad aantrekkelijk wil houden moet verder kijken dan alleen winkels. Zo wordt voorkomen dat winkelgebieden verloederen. En blijven binnensteden interessant voor diverse doelgroepen. Maar dat vraagt wel om een nieuw perspectief.

Dit ambitiedocument brengt dat nieuwe perspectief. Het afgelopen jaar werkten we aan de totstandkoming ervan samen met de gemeente Oosterhout, provincie Noord-Brabant, Bruisende Binnenstad, Binnenstadmanager Eric Duffhuis en Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten.

Invullen vanuit een integrale blik
Als projectmanager brachten we inhoud en partijen samen in het ambitiedocument en het programma van uitgangspunten. Door lijnen in het (besluitvormings-)proces uit te zetten, belangen te borgen, documenten vorm te geven en mee te schrijven. Invullen vanuit een integrale blik. Hier brachten we onze kennis van de markt, maatschappelijke trends en ontwikkelingen voor in.

We zijn trots om hieraan te hebben bijgedragen. We blijven ons inzetten om de betrokken partijen te adviseren en zo, samen met alle partners, bij te dragen aan een steeds hoogwaardiger centrum van Oosterhout. Een spannende tijd. Wij geloven erin!

Ben je benieuwd naar het ambitiedocument? Je vindt hem hier.

Gebiedsontwikkeling