Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

De campus van de TU Delft wordt dagelijks door meer dan 45.000 (!) mensen bezocht. Dat aantal neemt in de komende jaren alleen maar toe. Dat zorgt ervoor dat het steeds drukker wordt op en naar het universiteitsterrein, er meer vraag is naar parkeerruimte en dat de uitstoot van CO2 toeneemt. De bereikbaarheid en leefbaarheid van de campus staan hiermee onder druk.

Brink is als strategische partner van de TU Delft betrokken bij de uitdagende ontwikkeling van de campus. Hier hoort ook het programma Mobiliteit & Bereikbaarheid bij, waar we werken aan een toekomstbestendige en veilig bereikbare campus. Een groene en parkachtige plek die beloopbaar en CO2-neutraal is. Waar slim wordt omgegaan met beperkte ruimte én waar duurzaam vervoer wordt gestimuleerd.

Brinkers Robbin, Denise en Richard zijn op de campus in Delft en vertellen je meer over deze mooie, complexe opgave en de onderling samenhangende ingrepen waar we zoal aan meewerken. Een fantastische opdracht. Trots om mee te bouwen aan de toekomst van de TU Delft.