Woningmarkt, urgenter dan ooit

Van data naar sturingsinformatie

Brink is voortdurend bezig met business development. Het label ‘BrinkBI’ is een van de resultaten hiervan. Dit label hebben we specifiek ontwikkeld om u overzicht, grip en sturing op uw vastgoed te bieden. Verpakt in slimme, overzichtelijke dashboards. Het draait daarbij om de vertaling van data naar sturingsinformatie. Want aan data alleen heb je niet zo veel. Met BrinkBI geven we u het ‘stuur in handen’. BrinkBI biedt snel inzicht in (de prestatie van) de vastgoedportefeuille, blinkt uit in slimme datacombinaties en automatische analyses en is naast een analysetool ook zeer geschikt als (interactieve) rapportagetool.

Sturen op vastgoedprestaties

BrinkBI richt zich op iedere partij die op de prestaties van haar vastgoed wil sturen. We koppelen de data aan uw ambities. Wilt u dat uw portefeuille over 10 jaar alleen energielabel A of hoger heeft? Wij maken uw opgave voor verduurzaming inzichtelijk, en prijzen deze (wanneer gewenst) ook af. Wilt u meer grip op uw onderhoudsopgave? Wij vertalen de inspectiegegevens naar strategische sturingsinformatie. U begrijpt het al. We verdiepen ons in u. In de zaken die u belangrijk vindt. We maken steeds keuzemogelijkheden en consequenties inzichtelijk. Zo helpen we u om die volgende stap te kunnen maken. Om belangrijke beslissingen te nemen. Om jaren vooruit te kijken.

Wat onderscheidt ons van anderen?

Waarschijnlijk bent u ook andere partijen of tools tegengekomen die u hetzelfde beloven. Overzicht, grip en sturing op uw vastgoed. Met real-time inzicht in uw portefeuille. En geautomatiseerde analyses die u helpen om verder te komen. Wat maakt ons anders? Dat is eigenlijk heel simpel. Wij zijn geen softwareontwikkelaars. Wij zijn zo’n 100 vastgoedspecialisten. BrinkBI is ontwikkeld uit onze liefde voor vastgoed en de overtuiging dat grip op vastgoed begint met zicht op vastgoed. We hebben BrinkBI dan ook niet ontwikkeld om te automatiseren, maar voor betere consultancy. We geloven daarnaast niet in het automatiseren van besluitvorming. Dat is niet in software te ‘gieten’. Wij kiezen steeds opnieuw voor maatwerk om samen met onze opdrachtgevers tools te ontwikkelen die het besluitvormingsproces optimaal faciliteren. Wij leveren de basis, u bepaalt de opties.

Hoe gaan we te werk?

We ontwikkelen slimme dashboards. Dashboards die juist die informatie, analyses en dwarsverbanden bevatten die nodig zijn om op strategisch niveau op de prestatie van het vastgoed te kunnen sturen. Hoe we dat doen? Dat doen we samen. In uw organisatie zijn waarschijnlijk veel gegevens over het vastgoed aanwezig. Verspreid, dat wel. Leegstandcijfers, duurzaamheidslabels, storingsgegevens, inspectiegegevens, etc. Als echte ‘data miners’ verzamelen en bundelen we deze data en kennis, aangevuld met relevante openbare data. Vervolgens vertalen we de data naar sturingsinformatie. Zo creëren we een sterk gefundeerde basis voor uw besluitvorming.

Hoe ziet dat er dan uit?

We ontwikkelen BrinkBI volop, met tal van opdrachtgevers in diverse sectoren. Van de rijksoverheid tot commerciële partijen en van het onderwijs tot de museumwereld. U zult begrijpen dat de BrinkBI-producten die zijn ontwikkeld vertrouwelijke informatie bevatten. De geanonimiseerde voorbeelden geven u toch een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. De vorm van dit eindresultaat hangt overigens volledig af van uw vraagstuk, uw situatie en uw wensen. De flexibiliteit van BrinkBI maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Heeft u behoefte aan een nadere toelichting, of heeft u misschien zelf een goed idee waarmee u samen aan de slag wilt? Neem dan gerust contact op met een van onderstaande experts.

Brink Data Science

Hebben we samen al uw BrinkBI product ontwikkeld? Dan is Brink Data Science misschien wel het logische vervolg hierop. Want zodra de data op orde is en we goede inzichten hebben verkregen, zijn we hongerig naar meer. Bij Brink Data Science gebruiken we de data én onze wiskundige technieken om u nog meer sturing, inzicht in de toekomst en beslissingsondersteuning te bieden. We voorspellen, optimaliseren of simuleren, net wat er nodig is om uw vraag te beantwoorden. Met onze maatwerk modellen kunnen we bijvoorbeeld uw optimale vastgoedstrategie bepalen, de robuustheid van uw verduurzamingsplannen doorrekenen of uw toekomstige vastgoedbehoefte voorspellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Quickscan Portefeuille

Factsheet Omzetanalyse

KPI Dashboard

Actueel

Recente Projecten