Is Brink de volgende stap in jouw carrière?

Hoe werken we?

Data Science begint voor ons bij jou. Bij jouw vraag. Om daar antwoord op te geven, moeten we ons eerst afvragen welke inzichten jou verder helpen. Jou écht verder helpen. En welke complexe beslissingen we moeten nemen. Dan pas kunnen we gegrond aan de slag. We verzamelen en koppelen de benodigde data. Toetsen die uiteraard bij jou. Want dan weten we zeker dat we goed zitten. We doen alles dat nodig is, om die onderste steen boven te krijgen. Voorspellen. Optimaliseren. Simuleren. En daarbij is de vertaling naar de praktijk van groot belang. Dat vinden we veel belangrijker dan onze wiskundige modellen en data. Dit zijn slechts onze middelen. Knap ontwikkelde middelen, dat wel. Maar het goed onderbouwde advies waar jij écht iets mee kan: dat is ons doel.

Beeldherkenning in de vastgoedwereld

Om onderhoud voor vastgoed te bepalen en exploitatie optimaal te managen, werkt Brink aan een moderne aanpak. Beeldherkenning. Een beproefde techniek. Met behulp van Artificial Intelligence kunnen we nu de onderhoudskosten voor grote vastgoedportefeuilles schatten. Exploitatie kunnen we zo beter managen. En inspecties objectiever, frequenter en daarmee beter en actueler uitvoeren. Dat doen we met de inzet van beeldherkenning én het lerende vermogen van neurale netwerken. Wij weten als geen ander dat onderhoudskosten voor partijen als woningcorporaties een heel belangrijke kostenpost is. Door steeds te blijven kijken, ben je altijd bijtijds met jouw onderhoud. Waardoor tijd en geld worden bespaard.

Haalbaarheid Nederlandse bouwopgave

Eén miljoen woningen tot 2035. Dat is de landelijke bouwopgave die is voorspeld. De bevolking groeit alsmaar door, met name in de steden. Daarom adviseerden we het Ministerie van Binnenlandse Zaken over de vraag óf en waar in Nederland die één miljoen extra woningen passen. En wat de impact hiervan is op maatschappelijke discussies. Een typisch Big Data vraagstuk. Waar wij wel raad mee weten. Door het combineren van verschillende databronnen als Kadaster, CBS, BAG en gemeenten. En door slimme algoritmes en onze eigen vastgoedkennis hierop toe te passen. Zo ontstaat inzicht in die gigantische bouwopgave. En daarmee ook in de keuzes waar de Nederlandse politiek nu voor staat.

Brink Business Intelligence

We gebruiken massa’s aan gegevens, bij Brink Data Science. Stapels en bergen aan data. Gelukkig gaat het ons nooit duizelen voor de ogen. Want we weten precies hoe we ons een weg erdoorheen moeten banen. Hoe we ze netjes en overzichtelijk bij elkaar kunnen zetten. En dat doen we ook graag voor jou. Onder de naam Brink BI werken we namelijk aan slimme, gebruiksvriendelijke dashboards. Die bieden jou precies het inzicht dat je nodig hebt om gegronde besluiten te kunnen nemen. Brink Business Intelligence. Ontwikkeld uit liefde voor vastgoed. Onze tools structureren data en vertalen dit in sturingsinformatie. Of het nu gaat om volledige portefeuille-analyse of het risico van één specifiek project. Wij zijn ervan overtuigd dat grip op vastgoed begint met zicht op vastgoed.

Optimaal verduurzamingsadvies

Over het belang en de opkomst van duurzaamheid in de vastgoedsector valt niet meer te twisten. De Nederlandse vastgoedwereld staat zelfs voor de grootste verduurzamingsopgave aller tijden. Jij denkt er vast zelf geregeld over na. Want hoe duurzaam is jouw vastgoed? Wat is nu de beste verduurzamingsstrategie? En niet onbelangrijk: wat is jouw budget hiervoor? Wij geven jou antwoorden. Duurzaam advies. Samen met jou inventariseren we de doelstellingen en randvoorwaarden. Verzamelen we gegevens. En brengen vervolgens in kaart welke doelen haalbaar zijn. Welke binnen het budget liggen. Het mooie van onze maatwerk optimalisatiemodellen is dat ze uit haast ontelbare opties de allerbeste strategieën selecteren. Die uitkomsten bespreken we met jou. In combinatie met onze aanvullende kennis, komen we zo tot de perfecte verduurzamingsstrategie.

Huisvesting

Stel, de zaken gaan goed. Er komen geregeld nieuwe medewerkers bij die allemaal stuk voor stuk een plekje moeten krijgen. Daar komt een hoop geregel bij kijken. Denk aan extra vierkante meters. Nieuwe ingerichte werkplekken. De plaatsing van die kersverse koppen in het gebouw. Want sommigen zijn er iedere dag, anderen kunnen toe met een flexplek. Dat alles zorgt voor het nodige gepuzzel. Voor jou misschien een zorg, voor ons een deugd. Ons bloed gaat namelijk een stukje enthousiaster stromen van zo’n puzzel. Aan ons de taak om met zoveel mogelijk mensen en wensen rekening te houden. En daarvoor schakelen we onze maatwerk huisvestingsmodellen graag in. Door die in te zetten, komen we tot optimale indelingen. Zo kan jij ieder jaar de koers gemakkelijk bijstellen. Tegen de laagste kosten. Met minimale verhuisbewegingen.

Actueel

Recente Projecten