Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Meer onderhoudsefficiency voor corporaties

‘Een platform dat vastgoedbeheer eenvoudiger maakt, nauwkeuriger is en door het digitaliseren van veel data sneller de juiste inzichten biedt.’

Dit is misschien nog wel de beste omschrijving van Digitale Vastgoedogen. Door consistent en herleidbaar de relevante data over je vastgoed te vergaren, wordt bijvoorbeeld de inventarisatie van de vastgoedportefeuille een stuk efficiënter ingericht. Hoe we dat doen? Door algoritmes en slimme formules los te laten op grote hoeveelheden geo-data. En efficiënt is het: zo brachten we de 9.000 vhe van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in slechts 2 weken in kaart. Een methode die staat als een huis dus. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Hoe het werkt in het kort

Met Digitale Vastgoedogen maken we een 3D-representatie van iedere woning. Met artificial intelligence vertalen we dit beeld heel nauwkeurig en op constante wijze naar de relevante data. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van geo-data, deep learning en andere vormen van data-science. We combineren beschikbare (openbare) data en onze eigen databronnen. Daar laten we vervolgens algoritmes en slimme wiskundige formules op los én kennis van onze onderhoudsexperts. Die zetten de puntjes op de i.

Wat levert het op?

Het resultaat is een compleet overzicht van de onderhoudsgevoelige elementen van de buitenschil: de hoeveelheden, oppervlakten en materialisaties van de elementen. Deze worden per pand bepaald en vervolgens geaggregeerd per complex. De ideale basis voor je onderhoudsbegroting. Met actuele data en tegen lagere inventarisatiekosten.

Meer weten? Neem contact op met onze experts

Dit zien en doen wij