Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

 

Regelmatig organiseren we dan ook momenten voor de verschillende functiegroepen binnen Brink om bij elkaar te komen. Om kennis op te doen, projecten te bezichtigen en onderling ervaringen uit te wisselen. Onder meer Jong BMA is hierin zeer actief. Zo bezochten we onlangs Het Timmerhuis in Rotterdam en Brightlands Chemelot Campus in Geleen. Daarnaast gaven onze collega’s Ridwaan en Faissal afgelopen week een workshop Persoonlijk Leiderschap.

Naast het bespreken van de theorie over dit onderwerp deden we verschillende oefeningen. Zonder overleg moesten we bijvoorbeeld aan het begin van de workshop in een rij gaan staan van kortst tot langst werkzaam bij Brink. Vervolgens kregen we de opdracht onze buurvrouw of –man voor te stellen aan de groep. Zo leerden we elkaar weer op een hele andere manier kennen!

We bespraken ook wat persoonlijk leiderschap voor ons betekent, mede aan de hand van de uitslag van een MBTI-test die we van tevoren hadden ingevuld. In groepen bespraken we onze verbeterpunten en misschien wel het meest verhelderend van alles: we deelden hoe de ander op ons overkomt. We sloten de workshop af met een vraaggesprek over persoonlijk leiderschap met onze directievoorzitter Hans de Jonge.

Andrea Snijders: “De tijd was eigenlijk te kort, zo leerzaam en leuk was deze workshop. Gelukkig was er nog pizza na, zodat we nog even konden napraten over alle opgedane kennis over onszelf en elkaar.”