Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Voor bouw- en GWW-projecten

Brink Software

Onze Ibis applicaties zijn al meer dan 30 jaar de gereedschapskist voor het ramen, calculeren, begroten, plannen en administreren van projecten in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Zo’n driekwart van het bouwvolume in Nederland gaat door onze software. Dagelijks. Zelf staan we daar niet elke dag bij stil. Dat komt doordat we alweer bezig zijn met de volgende generatie oplossingen. Inmiddels weten we: onze kennis combineren met die van de collega’s van Management / Advies en Financial Structures biedt ongekende mogelijkheden.

Van boardroom tot bouwplaats

Brink Management / Advies

Het hart van onze projectmanagers en consultants gaat sneller kloppen als zij zich kunnen buigen over huisvesting, contractmanagement, circulair bouwen, kostenadvisering, herbestemmingen of bijvoorbeeld integrale projectbeheersing. Ze vliegen vraagstukken en projecten met meer liefde en gedrevenheid aan dan wie dan ook. En hun innovatieve slagkracht is helemáál groot als ze samen met hun collega’s van Software en Financial Structures de grenzen opzoeken.

Niet alledaagse financiële oplossingen

Brink Financial Structures

Vanuit Brink Financial Structures adviseren én organiseren we financiële structuren in projecten waar reguliere financiering door de markt niet zonder meer te verkrijgen is. Dit komt bijvoorbeeld voor als de overheid voorwaarden verbindt aan een specifieke oplossing. Of als de uiteindelijke realisatie van een project langer duurt dan wenselijk is. Samen bedenken we in zo’n situatie hoe het met niet alledaagse oplossingen wél kan.

specialisten op het gebied van laboratoriumhuisvesting

PM² projectmanagers en labadviseurs

PM² is een specialist in de bouw- en renovatiemarkt van fysische en microbiologische laboratoria, met focus op zorg, onderwijs en onderzoek. De projectmanagers en adviseurs spreken de taal van het lab en weten als geen ander hoe zo’n complexe omgeving op toekomstbestendige, flexibele en functionele wijze moet worden ingericht. Maar wat PM² écht uniek maakt, is de combinatie van expertise in zowel het bouwproces als het functioneren van laboratoria.

Meer weten over ons?

Neem contact op