Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Een duurzame en circulaire projectaanpak

Onze grootste impact maken we met onze gezamenlijke projectaanpak gericht op een duurzame en circulaire gebouwde omgeving. Met management, advies en software helpen en inspireren wij onze klanten iedere dag bij het oplossen van hun duurzaamheidsvraagstukken.

Hoe dan? Dat lees je hier!

75% minder uitstoot

Het jaar 2022 markeerde het begin van een “nieuw normaal” na de pandemie. Thuiswerken en online vergaderen zijn nu standaard, waardoor het aantal reisbewegingen en CO2-uitstoot aanzienlijk is verminderd. Al onze kantoren hebben inmiddels energielabel A en het wagenpark is voor 63% geëlektrificeerd. Het doel is om tegen 2025 volledig te zijn overgegaan op elektrisch rijden.
Brink heeft in 2022 haar 50-jarig bestaan gevierd met diverse activiteiten. Ondanks de extra CO2-uitstoot hierdoor, hebben we onze footprint al met meer dan 75% weten te verminderen sinds 2013! Wij compenseren onze volledige CO2-uitstoot door de aankoop van CO2 emissie credits, waardoor wij klimaatneutraal ondernemen.

Een vitaal en betrokken team

We geloven dat het succes van Brink voor het grootste deel wordt bepaald door een blij, betrokken en vitaal team. Het welzijn en de ontwikkeling van onze mensen heeft dan ook onze voortdurende aandacht en wordt geborgd in het programma ‘De Brinker Centraal’. Samen met onze medewerkers gaan we hierin aan de slag met thema’s als persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, werkgeluk, verbinding, diversiteit en inclusiviteit.

De resultaten van 2022 in één oogopslag

Ieder jaar publiceren wij een verslag van ons MVO beleid. Op onderstaande factsheet staan de resultaten van 2022 overzichtelijk bij elkaar. Wil je inzoomen op een specifiek gedeelte van de factsheet? Dat kan hier.

Hulp nodig bij uw duurzame doelstellingen? Wij helpen graag!

Duurzaamheid