Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Multidisciplinaire projectteams

Dat doen we met multidisciplinaire projectteams, die worden samengesteld op basis van de specifieke uitdagingen van jouw opgave. In zo’n projectteam werken experts in projectmanagement, bouwprocessen en huisvesting, duurzaamheid en kosten en laboratoriumspecialisten intensief samen. Waar nodig schakelen we expertises bij of af.

We kijken naar de wensen en eisen van de labgebruikers. Zorgen dat aan alle specifieke eisen ten aanzien van klimaat, luchtkwaliteit, hygiëne, utilities, contaminatie, vloerbelasting en veiligheid wordt voldaan. Stellen een ijzersterk Programma van Eisen op. En realiseren een gebouw dat flexibel en duurzaam is, zodat het kan meebewegen met veranderende wensen en eisen in de toekomst.

Begeleiding van begin tot eind

Door de juiste vragen te stellen, vooruit te blijven kijken en al vroeg in het proces de benodigde detailinformatie in beeld te brengen, definiëren we samen de juiste uitgangspunten voor een toekomstbestendig en waardevast gebouw.  Onze focus ligt daarbij niet alleen op het bouwproces, maar ook op het naadloos integreren van labtechniek. De eindgebruiker stellen we daarbij centraal. Dat kunnen we omdat onze labspecialisten zelf jarenlang op het lab hebben gestaan.

We begeleiden voor opdrachtgevers vaak het hele proces, vanaf de definitiefase tot en met de inkoop van labmeubilair. Zo blijft kennis behouden in het proces en krijg je als opdrachtgever niet steeds met iemand anders te maken.

Voor wie doen we dit?

Brink en PM2 hebben een schat aan ervaring in het adviseren en begeleiden van duurzame en flexibele huisvesting voor zowel onderzoeks- als productielaboratoria. Samen zijn we actief in microbiologische, chemische en fysische laboratoria, voor zowel de high tech industrie als onderzoeksinstellingen binnen de zorg en universiteiten, en farmaceutische bedrijven. Zo hebben we onder andere projecten gedaan voor ASML, DSM, TU Delft, High Tech Campus, Prinses Maxima Ziekenhuis en het Erasmus MC.

Wil je meer weten over onze aanpak? Vraag onze experts onderaan deze pagina!

Recente projecten

Actueel

Heb je vragen of wil je meer weten?

Of wil je graag op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen over technische omgevingen? Laat dan  hieronder je gegevens achter.