Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Jong BMA is er voor al onze junior en medior consultants. We komen regelmatig samen om projecten te bezoeken, workshops te volgen en vooral ook om bij te praten. En we groeien! Er komen zoveel nieuwe collega’s bij dat we straks met een touringcar richting projecten gaan in plaats van met twee auto’s.

Alleen maar coole projecten

Het initiatief voor Jong BMA ontstond vanuit de mooie projecten die we bij Brink doen. Dat zijn er nogal wat, maar doordat we allemaal ook echt ín een project zitten, is het niet vanzelfsprekend dat je van die andere projecten heel veel meekrijgt.
Daarom organiseren we regelmatig projectbezoeken, waarbij de collega’s die er alles van weten ons rondleiden en bijpraten. Zo waren we het afgelopen jaar onder meer bij Brightlands in Geleen en het International Student House in Delft. En het spreekt voor zich dat we daarna dan ook nog even een borrel met elkaar doen of samen gaan eten. Het is zo fijn om dan ervaringen uit te wisselen en op die manier nog beter je weg te leren vinden in het bedrijf.

Jong BMA meets het MT

We organiseren ook workshops. We besteedden een middag aan persoonlijk leiderschap en onlangs was het thema ‘Jong BMA meets het MT’. Brink is een behoorlijk platte organisatie, maar zomaar even een MT-lid aanschieten als je een vraag hebt doe je niet snel als je ergens net werkt. Terwijl dat wel kan hier.
Het bleek dan ook zeer waardevol dat we als groep alle vragen die we hadden een middag lang konden afvuren op het voltallige managementteam. Ook voor het MT overigens. Want een groep mensen die nog niet zo lang ergens werkt kijkt altijd anders tegen de organisatie aan dan een groep die er al langer werkt. We kwamen dus ook met goeie ideeën.

Leren, lachen en sparren

Al met al dus heel fijn om met regelmaat even uit de lopende projecten te stappen en met elkaar te sparren over hoe het gaat en wat we allemaal nog kunnen en willen hier bij Brink. Binnenkort weer een verslag van een van onze activiteiten!